ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ -ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/11/2015 - 22:34 | Author: Newsroom

Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού Αττική

(6585/2011

19-11-2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ – ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η κατάσταση που βιώνουν τα σχολεία του Δήμου μας 2,5 μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους, παραμένει τραγική….

Τα κενά εκπαιδευτικών παραμένουν ΚΕΝΑ

Ολοκληρώνεται η κατάργηση του ολοημέρου με αποτέλεσμα να ενισχύεται η ιδιωτική εκπαίδευση σε βάρος της δημόσιας και βάλλονται ακόμα περισσότερο οικονομικά οι οικογένειές μας.

Από την άλλη, η Διεύθυνση και το Υπουργείο Παιδείας αποποιούνται των ευθυνών τους για τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί φέτος στην εκπαίδευση.

Εκτιμούμε ότι είναι αναγκαίο πιο πολύ από ποτέ ένα πανεκπαιδευτικό, αγωνιστικό, πολιτιστικό-μορφωτικό μέτωπο για να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τη μόρφωση των παιδιών μας. Η εμπειρία μας λέει ότι μέχρι σήμερα η ικανοποίηση των αιτημάτων μας γίνεται κάτω από την πίεση και πραγματοποίηση δυναμικών κινητοποιήσεων γονιών μαθητών και εκπαιδευτικών χωρίς ποτέ να χαριστούμε σε κανέναν.

Γι’ αυτό ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:

την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για την κάλυψη των κενών τόσο στο πρωινό πρόγραμμα όσο και στο ολοήμερο για τη Δευτέρα 23/11/2015 με κατάληψη των γραφείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (Λεωφ. Λαυρίου 150 & Ανδρίκου) και ώρα 6.30 π.μ.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να γνωστοποιήσετε και να καλύψετε δημοσιογραφικά την κινητοποίηση – κατάληψη μας και να στηρίξετε τον δίκαιο αγώνα μας.

Ζητάμε:

– Να καλυφτούν τα κενά όλων των σχολείων ΤΩΡΑ, με μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών – Καμία διδακτική ώρα χαμένη.

– Κανένα ολοήμερα κλειστό

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΣ. ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Για το Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΚΥΝΗΓΑΛΑΚΗΣ

Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ

Loading...
  • europalso

    ideascentral