Καταγγελία για λειτουργία τάξης Νηπιαγωγείου με 27 παιδιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/09/2016 - 13:02 | Author: Newsroom

Είμαστε γονείς παιδιών του 1ου Αλεξάνδρειας.

Τη Δευτέρα 5/9 μας κάλεσε η Προισταμένη και μας ενημέρωσε για τη νέα σχολική χρονιά, πως θα λειτουργήσει το σχολείο μας.

Τότε ενημερωθήκαμε ότι επειδή τα παιδιά μας ήταν στο σύνολο 30(18 κλασσικό, 12 ολοήμερο), θα λειτουργήσουν 2 πρωινά-κλασσικά και το ολοήμερο, όπως τους είχε ανακοινώσει ο Προιστάμενος Πρωτοβάθμιας και όπως λέει ο νόμος.

Σήμερα στον αγιασμό, μας ενημέρωσε η Προισταμένη ότι θα λειτουργήσει ένα πρωινό τμήμα με 27 παιδιά και το ολοήμερο, διότι την Πέμπτη 8/9 ο Προιστάμενος της Πρωτοβάθμιας την ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε Νηπιαγωγός στην Ημαθία και έπρεπε να “διώξει” 3-4 παιδιά, για να μην λειτουργήσει δεύτερο πρωινό τμήμα, διότι δεν υπήρχε Νηπιαγωγός!!!!Πράγματι έφυγαν 3 παιδιά μετά από τηλεφωνική όχληση της Προισταμένης του Νηπιαγωγείου.

Το Νηπιαγωγείο από πέρυσι γνωρίζουμε ότι είχε 3 Νηπιαγωγούς, και φέτος τη μία την έστειλαν με απόσπαση σε Νηπιαγωγείο της Αλεξάνδρειας.

Με 27 παιδιά σε μία αίθουσα δεν μπορεί να γίνει μάθημα., δεν χωράνε, το κυριότερο δεν υπάρχει ασφάλεια.

Ρωτάμε για πιό λόγο δεν επιστρέφει η τρίτη Νηπιαγωγός πίσω για να λειτουργήσουν κανονικά και σύμφωνα με το νόμο 2 πρωινά τμήματα.

Ρωτάμε: Αυτό είναι πολιτική της Κυβέρνησης ή πολιτική του Προισταμένου της Πρωτοβάθμιας;

Ρωτάμε τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας Κύριο Αντωνίου , τι λέει για όλα αυτά και τον ζητάμε να περάσει να δει το Νηπιαγωγείο μας;

Ρωτάμε τον Προιστάμενο Πρωτοβάθμιας Κύριο Διαμαντόπουλο αν αυτά που έγιναν ήταν σύμφωνα με το νόμο, και θέλουμε απάντηση.

Είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε μέχρι τον Υπουργό.

Γονείς του 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Υ.Γ. Και το κακό συνεχίζεται.., Σήμερα 14/9/2016 τηλεφωνικά το Γραφείο της Πρωτοβάθμιας ενημέρωσε τις Νηπιαγωγούς να διώξουν και άλλα 2-3 παιδιά, για να είναι το τμήμα κάτω από 25 και να λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο

Loading...
  • europalso

    ideascentral