"Καλύψτε τα κενά εκπαιδευτικών στο ΓΕΛ Ανδρίτσαινας"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/10/2018 - 10:04 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Την άμεση στελέχωση του Γενικού Λυκείου Ανδρίτσαινας με εκπαιδευτικούς ζητάει το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του σχολείου, με επιστολή του στον Κώστα Γαβρόγλου.

Παρά το ότι έχουν καλυφθεί αρκετά κενά, υπάρχουν ελλείψεις καθηγητών για βασικά μαθήματα, όπως τα μαθηματικά και τα φιλολογικά.

Αναλυτικά η επιστολή των μαθητών στον Κώστα Γαβρόγλου:

Εκ μέρους του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Ημερησίου Γενικού Λυκείου Ανδρίτσαινας, σας αποστέλλουμε ξανά ένα έγγραφο για να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την διαμαρτυρία μας για τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζουμε στο σχολείο μας.

Μπορεί να έχουν σταλεί καθηγητές και τα περισσότερα κενά να έχουν καλυφθεί, όμως εξακολουθούμε να μην έχουμε καθηγητές για βασικά μαθήματα. Συγκεκριμένα, απουσιάζουν καθηγητές μαθηματικών και φιλόλογοι, κάτι το οποίο δεν δύναται να συνεχιστεί περαιτέρω καθώς οι μαθητές και της Γ’ Τάξης αλλά και των υπολοίπων τάξεων εξεταζόμαστε σε αυτά τα μαθήματα είτε πανελλαδικά, είτε ενδοσχολικά.

Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτέλεσμα να καταστρατηγείται η ισότητα των εκπαιδευτικών ευκαιριών, η οποία είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα.

Αιτούμε το πρόβλημα να λυθεί όσο πιο άμεσα γίνεται.

Loading...


  • europalso   ideascentral