Υπόθεση Αμίρ: Χέρι -χέρι Σύλλογος Γονέων, Διευθυντής στην αφαίρεση σημαίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/11/2017 - 12:41 | Author: Newsroom

Την απόλυτη στήριξη του για την υπόθεση του Αμίρ εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Σύσσωμο το Δ.Σ, δηλαδή η Πρόεδρος του, Ραφτοπούλου-Γκιόρδα Λία, η αντιπρόεδρος Λάμπρου Νίκη, η ΓΓ Φιλιπποπούλου-Κουκουλιτάκη Αναστασία, η Ταμίας Καγιά-Σαρρή Ειρήνη, καθώς και τα μέλη Βροντάς Κωνσταντίνος, Αδαμοπούλου-Μουρελάτου Άννα
και Παπαγιάννη Μαρία-Ελένη, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία παίρνουν θέση και δηλώνOYN τη συμπαράστασή τους στον Διευθυντή του σχολείου.

Το ΔΣ του Συλλόγου, την ίδια στιγμή που το υπουργείο Παιδείας, έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την αφαίρεση της από τον Αμίρ, σε σχετική ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι εκφράζει τη στήριξή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό του για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων και αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την σχολική μας κοινότητα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.

Το Δ.Σ.»

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral