Υπόμνημα 250 εκπαιδευτικών ενόψει του δικαστηρίου στο ΣτΕ προς το Υπουργείο με αίτημα τη σύσταση οργανικών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/01/2017 - 20:11 | Author: Newsroom

Συνάδελφοι

Είμαστε ήδη 250 που συνυπογράφουμε το κάλεσμα προς τη ΔΟΕ, ένας αριθμός που συνεχώς διευρύνεται και δείχνει την δυναμική μας, διευκολύνοντάς μας να προωθήσουμε το αίτημά μας προς το Υπουργείο με υπόμνημα με το οποίο, μεταξύ άλλων, θα εφιστούμε την προσοχή προς τους παράγοντές του, να μην τολμήσουν να παίξουν ξανά με τις ζωές μας, όπως τον Μάιο του 2015, οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης στο ΣτΕ με τους προϋπάρχοντες συναδέλφους.

Είτε η ΔΟΕ αποφασίσει τελικά να μας υποστηρίξει είτε όχι, εμείς με το υπόμνημά μας θα προειδοποιούμε το Υπουργείο να μην καλυφθεί πίσω από μια ενδεχόμενη αρνητική για εμάς δικαστική απόφαση και σαν Πόντιος Πιλάτος «να νίψει τας χείρας του», παραδίδοντάς μας επί σφαγή σε ενδεχόμενη οριζόντια ανάκληση των μετατάξεων.

Και αυτό διότι, στο, είναι αλήθεια με λίγες πιθανότητες ενδεχόμενο, που όλοι απευχόμαστε, το ΣτΕ αποφασίσει υπέρ της αντισυνταγματικότητας του Ν.4172/2013, η διοίκηση έχει τον νόμιμο τρόπο και τις μετατάξεις να μην θίξει και την δικαστική απόφαση να σεβαστεί. Ενδεικτικά με την σύσταση όλων των οργανικών θέσεων, τις οποίες, αφού αποδώσει ισάριθμες σε όλους τους μεταταγμένους, διενεργήσει κατόπιν και όλες τις μεταθέσεις για τους προϋπάρχοντες συναδέλφους μας.

Για αυτό είναι ζωτικής σημασίας να δείξουμε από τώρα την ετοιμότητά μας, στην περίπτωση αυτή, να κινητοποιηθούμε και νομικά και αγωνιστικά, ώστε για μία ακόμη φορά να κερδίσουμε.

Θα είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και επικοινωνία για οτιδήποτε νεώτερο και σημαντικό.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Για να δείτε το κείμενο του αιτήματος που κατατέθηκε στη ΔΟΕ πατήστε εδώ

για να δείτε το ενωτικό κάλεσμα πατήστε ΕΔΩ

Loading...
  • europalso

    ideascentral