Υπολογισμός ΓΜΟ Α Λυκείου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/06/2014 - 22:10 | Author: Newsroom

Επειδή έχουμε διαβάσει πολλά δημοσιεύματα για αλγόριθμους που χρησιμοποίησαν οι εκπαιδευτικοί να αναφέρουμε ότι το πρόβλημα υπήρχε στο myschool.

Οι εκπαιδευτικοί βαθμολόγησαν κανονικά τα γραπτά όπως προβλέπεται κατάνεμοντας τις μονάδες ανα θέμα και με βάση τις απαντήσεις των μαθητών.

Το όλο θέμα όπως προειπώθηκε προέκυψε με το myschool όπου στις Φυσικές Επιστήμες αν κάποιος είχε κάτω από 8 κατά διακριτό αντικείμενο παραπέμπονταν, όπως έχουμε γράψει, σε εξετάσεις το Σεπτέμβριο. Πλέον αν ο μέσος όρος που προκύπτει και από τα τρία μαθήματα είναι 8 τότε ο μαθητής προάγεται.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το φύλλο εργασίας για τον υπολογισμό του Γενικού Μέσου Όρου της Α” Τάξης για το σχολικό έτος 2013-14. Πρόκειται για φόρμα που έχει δημιουργήσει το 4ο Γενικό Λύκειο Αλίμου. Απ΄ότι είδαμε δεν έχει γίνει διόρθωση όσον αφορά τις φυσικές επιστήμες. Να αναφέρουμε ότι σε επικοινωνία που είχαμε με εκπαιδευτικούς που καταχωρούν τις βαθμολογίες μας αναφέρθηκε ότι η διαίρεση γίνεται με το 15 και όχι με το 10 καθώς ο μέσος όρος του μαθήματος Ελληνικής Γλώσσας πολλαπλασιάζεται με το 3 , τα μαθηματικά με το 2 και οι Φυσικές Επιστήμες με το 3.

Το ίδιο διαπιστώνει κανείς και από τη φόρμα του 4ου λυκείου Αλίμου

paideia-ergasia

Loading...
  • europalso

    ideascentral