Υπό κατάληψη το Λύκειο Στυλίδας – Ποια είναι τα αιτήματα των μαθητών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/10/2016 - 15:44 | Author: Newsroom

Διαβάστε τα αιτήματα κατάληψής τους…

1. Υπόστεγο.: Ζητάμε να φτιαχτεί 3η συνεχόμενη χρόνια και το αίτημα μας δεν έγινε δεκτό γι αυτό αποφασίσαμε να περάσουμε τον λόγο μας με κατάληψη .

2. Τουαλέτες : Αρχικά εκτός απ’το ότι είναι βρώμικες έχουν χαλασμένες πόρτες και χαλασμένα καζανάκια.Επίσης να τις αλλάξουν γιατί είναι παλιές ενώ των καθηγητών είναι καινούργιες και καθαρές.

3. Η ασφάλεια του σχολειού : Την ώρα του μαθήματος μπαίνουν επικίνδυνοι εξωσχολικοί στον προαύλιο χώρο του σχολειού .Επίσης μπαίνουν σκυλιά τα όποια είναι αδέσποτα και με αρρώστιες,πίνουν νερό από τις ίδιες βρύσες που πίνουν οι μαθητές .Επίσης έξω από τον σχολικό χώρο δεν υπάρχει πινακίδα ή σήμα για να δείχνει ότι είναι χώρος σχολειού .

4. Συμπεριφορά Καθηγητών : Δεν υπάρχει σεβασμός από ορισμένους καθηγητές προς κάποιους μαθητές και αυτό γίνετε επανειλημμένα.

5. Δεν υπάρχουν σωστές εγκαταστάσεις για να μπορούν οι μαθητές να αθληθούν, και δεν υπάρχουν σύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να μπορούν οι μαθητές να ειδικευτούν στις νέες τεχνολογικές απατήσεις.

6. Δωρεάν Παιδεία : Αναγκάζουν τους μαθητές να αγοράζουν σχολικά βιβλία αγγλικών, γερμανικών και γαλλικών ενώ κάποια παιδιά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Loading...
  • europalso

    ideascentral