ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/10/2013 - 13:57 | Author: Newsroom

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εθνικόν και Καποδιστριακόν

Πανεπιστήμιον Αθηνών

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών υλοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή το επιμορφωτικό σεμινάριο Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα. Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε να υλοποιείται τον Ιούνιο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 5 κύκλοι επιμόρφωσης των 20 διδακτικών ωρών με μεγάλο αριθμό συμμετοχών από την περιοχή της Αθήνας και της επαρχίας.

Αίτημα αρκετών εκ των εκπαιδευτικών (δασκάλων και καθηγητών) είναι να πραγματοποιηθεί η υλοποίηση του σεμιναρίου μας σε περιοχές και πόλεις οι οποίες βρίσκονται κοντά στον τόπο διαμονής και εργασίας τους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από τον Νοέμβριο του 2013 έως τον Ιούλιο του 2014 το επιμορφωτικό πρόγραμμα πρόκειται να υλοποιηθεί σε μία σειρά περιοχών και πόλεων εντός και εκτός Αττικής και στην Ελληνική περιφέρεια, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των εκπαιδευτικών για συμμετοχή και παρακολούθηση, χωρίς τη μετακίνηση τους στην Αθήνα, γεγονός που θα συνεπαγόταν υψηλό κόστος και χαμένο χρόνο στις μετακινήσεις και στη διαμονή.

Οι περιοχές που σε πρώτη φάση υλοποίησης αυτού του σχεδίου δράσης εξετάζονται προς επίσκεψη από την επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι οι εξής:

Νομός Αττικής:

·Πειραιάς

·Περιοχές Ανατολικής Αττικής

Υπόλοιπη Ελλάδα:

·Πάτρα

·Θεσσαλονίκη

Η υλοποίηση του σεμιναρίου στις παραπάνω περιοχές πρόκειται να γίνει με τη συνεργασία τοπικών φορέων και οργανισμών στους χόρους των οποίων θα διεξαχθεί το σεμινάριο.

Οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου και οι χόροι στους οποίους θα πραγματοποιηθεί θα ανακοινωθούν σύντομα. Στις προαναφερθείσες περιοχές ενδέχεται να προστεθούν και άλλες εφ’ οσον προκύψει ενδιαφέρον από επαρκή αριθμό εκπαιδευτικών ώστενα δημιουργηθούν τα αντίστοιχα τμήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις περιοχές υλοποίησης του αυτού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διοικητικής υποστήριξης στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Σταθόπουλος Πάνος

e-mail: equas@admin.uoa.gr

τηλ.: 210 3689686-9660

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος

Αστέριος Δουκουδάκης

Καθηγητής ΕΚΠΑ

Loading...


  • europalso   ideascentral