Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την καταβολή των οδοιπορικών εξόδων των αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/05/2018 - 10:47 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Σας υποβάλλουμε εγγράφως την πρόταση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. που αφορά στα που απαιτείται να καταβάλλουν όσοι συνάδερφοί μας Ε.Ε.Π. εργάζονται σε ΕΔΕΑΥ με βάση την πρόσφατη οδηγία που δόθηκε στις οικείες Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό και κατανοητό οι συνάδερφοι μας είναι αδύνατο να συγκεντρώσουν στο τέλος της σχολικής χρονιάς αποδείξεις διοδίων για τη μετακίνησή τους σε σχολικές μονάδες, διότι κάτι τέτοιο δεν τους είχε ζητηθεί όταν ανέλαβαν υπηρεσία ούτε υπήρξε προηγούμενο καταβολής των οδοιπορικών τους εξόδων.

Προτείνουμε λοιπόν η κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης με βάση τα μηνιαία παρουσιολόγια των αναπληρωτών που εργάζονται σε ΕΔΕΑΥ να εκτιμήσει το κόστος αυτών των μετακινήσεων ανά μήνα και να βεβαιώσει το νόμιμο ποσό στους δικαιούχους του.

Ευελπιστούμε στη δίκαιη διευθέτηση αυτού του σοβαρού ζητήματος για τα μέλη μας, προκειμένου να τους καταβληθούν άμεσα τα νόμιμα οδοιπορικά τους, λαμβάνοντας υπόψη ότι εργάζονται ως αναπληρωτές και ότι λύεται η σύμβασή τους στο τέλος κάθε σχολικού έτους.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral