Η ΠΕΚ για τις Πανελλήνιες 2017

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/06/2017 - 11:44 | Author: Newsroom

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017: Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες  Σας ευχόμαστε «Καλή επιτυχία» στο δύσκολο αγώνα που δίνετε. Να γίνουν αυτές οι η αφετηρία για άρτιες σπουδές και για δημιουργική επαγγελματική εξέλιξη, για προσωπική και κοινωνική ολοκλήρωση και για μόνιμη και ισχυρή σχέση σας με την παιδεία και τη μόρφωση.

Να έχετε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και φιλοδοξίες. Οι είναι ένα πέρασμα για τη νέα φάση της ζωής σας, ένα «παράθυρο» που το επιλέγετε ελεύθερα και συνειδητά για να ανοίξουν οι ορίζοντές σας. Είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν είναι αυτό που θα καθορίσει την όλη πορεία σας και γι’ αυτό δεν πρέπει να τις δραματοποιούμε. Δεν είναι μια έφοδος στην επιτυχία αλλά μια και μόνο μάχη από τις πολλές μάχες που θα δώσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017

Η ισχυρή σχέση σας με τη γνώση και η διαρκής και συστηματική προσπάθεια που θα κάνετε σ’ όλη τη ζωή σας στην Επιστήμη και στην Τέχνη είναι τα ανοιχτά πεδία, που θα σας χαρίσουν τις φιλοδοξίες σας και τα όνειρά σας.

Να πιστέψετε στον κόσμο των Γραμμάτων, να λατρέψετε την Παιδεία και τη Μόρφωση, γιατί είναι ο μόνος στέρεος δρόμος για την αυτοπραγμάτωσή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017

Πανελλήνιες 2017: Αρχή με Νεοελληνική γλώσσα – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral