Η ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕ.Δ.Δ.Υ…ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/03/2017 - 23:38 | Author: Newsroom


Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι/ισσες,
Ως εργαζόμενοι έχουμε ένα δύσκολο έργο να φέρουμε εις πέρας. Οι κοινωνικο- οικονομικές αλλαγές των τελευταίων ετών επιβάρυναν ακόμη περισσότερο το έργο μας με επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία.

Διεξάγω αυτή την έρευνα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εκπαίδευση Ενηλίκων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και θέλω να μετρήσω το βαθμό της Επαγγελματικής Εξουθένωσης σε σχέση με την Οργανωσιακή Κουλτούρα στην υπηρεσία του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Η απάντησή σας θα βοηθήσει στον εντοπισμό της Επαγγελματικής Εξουθένωσης που οι ανωτέρω πα.ράγοντες πιθανόν να έχουν επιφέρει καθώς και στη σχέση του τύπου της Οργανωσιακής Κουλτούρας με την Επαγγελματική Εξουθένωση.
Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και εμπιστευτική. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το δικαίωμά σας να αλλάξετε γνώμη κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης τoυ ερωτηματολογίου ή να ζητήσετε εκ’ των υστέρων την αφαίρεσή του. Η χρήση των πληροφοριών θα περιοριστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της παρούσας έρευνας, τα αποτελέσματα ωστόσο ενδέχεται να δημοσιευθούν ή να χρησιμοποιηθούν για την μελλοντική χρήση προγραμμάτων πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου.
Στο Ερωτηματολόγιο Δημογραφικών Στοιχείων, καλείστε να επιλέξετε την ερώτηση που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα, στο Ερωτηματολόγιο Επαγγελματικής Εξουθένωσης επιλέγετε τον αριθμό που πλησιάζει περισσότερο στη συχνότητα που νιώθετε τα συναισθήματα των αναφερόμενων ερωτήσεων και στο ερωτηματολόγιο για την Οργανωσιακή Κουλτούρα καλείστε να μοιράσετε 100 βαθμούς στις εναλλακτικές απαντήσεις της κάθε ερώτησης.
Η συνολική διάρκεια απασχόλησής σας θα είναι περίπου 10΄. Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων αποτελεί τη συγκατάθεσή σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας
Με Εκτίμηση,
Πίγκα Κωνσταντίνα
Κοινωνική Λειτουργός
Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στην
«Εκπαίδευση Ενηλίκων» Ε.Α.Π
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUZyTFLpCGAPp675TMkAkQc6T9SgMNJ1zXhpWA1lcKisq2nw/formResponse

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral