Γιατί δεν εμφανίστηκε σήμερα στα Τρίκαλα ο Υπ Παιδείας ; [video]

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/10/2014 - 22:24 | Author: Newsroom

“Ντριπλαδόρος” αποδεδείχθηκε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος καθώς έστησε μαθητές, εκπαιδευτικούς και φορείς στα Τρίκαλα, σε προγραμματισμένη επίσκεψή του, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!

Και δεν ήταν μόνο αυτό…

Ο Υπουργός ανακάτεψε τελείως το πρόγραμμα των επισκέψεών του σε σχολεία των Τρικάλων, προφανώς φοβούμενος τις… “ανοιχτές αγκάλες” που τον περίμεναν. Τελικά ο κ. Λοβέρδος επισκέφτηκε κρυφά χθες βράδυ, το Εσπερινό Σχολείο Τρικάλων και το δημοτικό σχολείο Πύλης σήμερα το πρωί. Ενώ στο πρόγραμμά του ήταν να επισκεφθεί και άλλα σχολεία.
Σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, τον περίμεναν μαθητές, εκπαιδευτικοί και φορείς, όπου θα του επέδιδαν και διάφορα ψηφίσματα, αλλά ο Υπουργός δεν εμφανίστηκε και μέσω της αστυνομίας, ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλειος Παπακώστας, ενημέρωσε τον κόσμο πως ο Υπουργός ήταν εκτός Τρικάλων.
Αυτό εξόργισε τον κόσμο και οι εκπρόσωπο φορέων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γκαμπράνας, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕΤ κ. Σπήλιος Τσιγάρας, και ο Πρόεδρος των Τριτέκνων Τρικάλων κ. Γιάννης Λιούλιος, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στις κάμερες. Δείτε το σχετικό βίντεο του trikalaola.gr
Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral