Φοιτητικό επίδομα – ΙΚΥ: Κλείνουν οι αιτήσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/05/2017 - 09:08 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 02/05/2017 - 09:13

: Μέχρι σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 17.00 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις τους για το νέο «φοιτητικό επίδομα» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 του IKY

Το δ.σ. του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών () αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας – η οποία έληγε την Παρασκευή 28 Απριλίου- προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εν δυνάμει υποψηφίους να υποβάλλουν αίτηση με πλήρη στοιχεία ή/και να διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία. Εντός της προθεσμίας οι υποψήφιοι μπορούν:

να υποβάλουν αίτηση με πλήρη στοιχεία να οριστικοποιήσουν τυχόν αίτηση τους που είχε αποθηκευτεί προσωρινά να τροποποιήσουν την αίτησή τους ή/και διορθώσουν τυχόν λανθασμένα στοιχεία αιτήσεων που έχουν υποβληθεί οριστικά μέσω της λειτουργίας «Άρση Οριστικοποίησης».

Το ΙΚΥ παρακαλεί τους αιτούντες να συμπληρώσουν, ελέγξουν προσεκτικά και οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και ως εκ τούτου, το και το υπουργείο Παιδείας δεν είναι δυνατόν να παρέμβουν στις υποβληθείσες αιτήσεις. Επισημαίνεται ότι, μετά από την εκπνοή της ανωτέρω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η διόρθωση ή τροποποίηση οποιουδήποτε στοιχείου της αίτησης και, εάν προκύψει ανακριβής καταχώριση ή απόκρυψη στοιχείων, η αίτηση θα απορριφθεί.

ΙΚΥ: Αιτήσεις για το νέο φοιτητικό επίδομα 2017

ΙΚΥ: 289 υποτροφίες για μεταδιδακτορικούς ερευνητές

Loading...
  • europalso

    ideascentral