Έρχονται μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή – Πότε αναμένεται η ρύθμιση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/10/2018 - 10:20 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ο Υπουργός Εσωτερικών έδωσε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο NEWS 24/7 στους 88,6 και στα "Παιχνίδια Εξουσίας" με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού.

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα των   στην .

Όπως σημείωσε ο Υπουργός ο Νοέμβριος, θα είναι μήνας που θα έρθουν διαδοχικά στη Βουλή όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις για την υλοποίηση των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Νοέμβριο νομοθετούνται – διορισμοί

"Ενα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση είναι η υποστελέχωση. Το σύστημα είναι στα όριά του από την καθαριότητα μέχρι την υλοποίηση έργων υποδομής. Για εμάς αυτό είναι προτεραιότητα. Ερχονται οι ίδιοι οι φορείς της ΤΑ, παρουσιάζουν τις ανάγκες τους και εμείς προσπαθούμε να τις καλύψουμε.

Τον Δεκέμβριο θα τοποθετηθούν στους δήμους 8.500 μόνιμοι υπάλληλοι. Εχουν συνυπολογιστεί στους κανόνες προσλήψεων/αποχωρήσεων. Εκεί υπάρχει μεγάλη διαχωριστική γραμμή σε σχέση με τη ΝΔ που επιμένει στον κανόνα 1 προς 5 αντί 1 προς 1 που πετύχαμε εμείς. Εμείς λέμε ότι οι δήμοι πρέπει να διευκολυνθούν και να έχουν το προσωπικό που χρειάζονται. Η ΝΔ ενδεχομένως θέλει να περάσουν σε ιδιώτες βασικές υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα", είπε.

Loading...


  • europalso   ideascentral