Ενωμένοι σύλλογοι αναπληρωτών: Κινητοποίηση κατά της αδιοριστίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/01/2018 - 12:14 | Author: Newsroom

 ΠΕΑΔ-ΠΑΣΑΔ-ΣΑΝ-ΣΑΤΕΑ: Πρόταση προκήρυξης κινητοποίησης:Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες κάτι για σένα; Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες μαζί με όλους για όλους;

Συνάδελφοι, ενωμένοι οι σύλλογοι αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας και της Πρωτοβάθμιας, ΠΕΑΔ, ΣΑΤΕΑ, ΣΑΝ, ΠΑΣΑΔ, ορίζουν την 23/2/18 ως ημέρα δράσης και κινητοποίησης κατά της αδιοριστίας και διοργανώνουν συλλαλητήριο με αίτημα την:
Άμεση μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των αναπληρωτών με μαζικούς διορισμούς κι εξομοίωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με των μονίμων.
Απευθύνουν κάλεσμα στον κάθε αναπληρωτή και σε κάθε σύλλογο και συλλογικότητα αναπληρωτών ξεχωριστά, για συμμετοχή και στήριξη της κινητοποίησης.
Διασφαλίζουν το ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ, το AΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ αλλά και το ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ της κινητοποίησης υποσχόμενοι πως ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ούτε και των διοργανωτών. Με φροντίδα τους θα υπάρχει μόνο ένα (ή δύο όμοια) με το παραπάνω αίτημα και χωρίς άλλα χαρακτηριστικά πάνω τους.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ. ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ!
Ήρθε η ώρα συνάδελφοι ν’ αντιμετωπίσουμε πρώτα τον εαυτό μας, να υπερβούμε αγκυλώσεις και φόβους κι όλοι μαζί, δυναμικά, να διεκδικήσουμε όπως μας πρέπει, ενωμένοι, το δικαίωμα στο διορισμό και του τελευταίου αναπληρωτή.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, μεμψιμοιρία δε μας ταιριάζει. Βγαίνουμε στο δρόμο, δείχνουμε την οργή μας, τη δύναμή μας! Πρέπει όλοι να πάρουν το μήνυμα πως ξεπεράστηκαν τα όριά μας! Ανοχή τέλος!
Πιστεύουμε πως και οι ομοσπονδίες (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ) πρέπει να εμπλακούν ενεργά γι’ αυτό κι έχει ήδη αποσταλεί αίτημα η 23η/2 να μπει στον προγραμματισμό δράσης τους ως ημέρα απεργίας .

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral