Ενημερωτικό για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε φορείς και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/07/2016 - 18:23 | Author: Newsroom

Ενημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή
εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
Θέμα: Θεματολογία της συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ στις 29/7/2016
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ με τα εξής θέματα:

1.

Αναγνώριση προϋπηρεσίας ομογενούς εκπαιδευτικού.
2. Εξέταση διαφόρων θεμάτων σχετικά με τις αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έτους 2016.
3. Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2016.
4. Εξέταση ενστάσεων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ16/ΤΕ16 (ΜΟΥΣΙΚΗΣ) επί των μεταθέσεων σε Μουσικά Σχολεία έτους 2016.
5. Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων στη Δ/θμια Εκπ/ση., από την Εκκλησιαστική στη Δ/θμια Εκπ/ση και από την τριτοβάθμια (Μέλος Ε.Τ.Ε.Π.) στη Δ/θμια Εκπ/ση.
6. Αποδεσμεύσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη: α) στην ειδική αγωγή και β) στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.
7. Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για ένταξη από προσωποπαγή θέση σε κενή οργανική θέση του ίδιου κλάδου.

Μέχρι τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις σε φορείς και τα Πανεπιστήμια. Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ προσδιορίζονται για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Αθήνα 28/7/2016

Loading...
  • europalso

    ideascentral