Ενημερωτικό για την Α Φάση Προσλήψεων αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/08/2016 - 17:22 | Author: Newsroom

ΠΑ.Σ.Α.Δ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Ενημερωτικό για την Α Φάση Προσλήψεων αναπληρωτών

Προσφυγικό: Από τα τέλη αυτής μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας, το αργότερο, αναμένεται η εγκύκλιος. Το αίτημά μας, η πρόσληψη των αναπληρωτών στις δομές, να γίνεται μόνο εφόσον κάποιος το επιθυμεί και αυτό να καταγραφεί στην αίτησή του, παραμένει.
Τέλος της άλλης εβδομάδας θα τελειώσει η Β φάση αποσπάσεων και ή με βάση αυτά τα κενά ή την εκ νέου ενημέρωση τους, θα γίνουν οι προσλήψεις οι οποίες υπολογίζονται το αργότερο μέχρι τις 9/9. Υπολογίζονται εκεί, εκτός απροόπτου και οι προσλήψεις της ειδικής Αγωγής.
Ολοήμερα: Παλεύουμε για τη θέση του υπεύθυνου ολοήμερου με συγκεκριμένη πρόταση που έχουμε καταθέσει. Εκείνο που μέχρι στιγμής φαίνεται να κερδίζουμε είναι η αύξηση των μαθητών, άρα και των τμημάτων, μέσω της κατάργησης (τυπικά ή άτυπα) των κριτηρίων.
Τ.Υ. : Όπως προείπαμε η εγκύκλιος για δομές και τάξεις υποδοχής έχει πάει για ΦΕΚ. Εκεί εντάσσονται και οι Τ.Υ. οι οποίες πρέπει να ιδρυθούν από τις Δ/νσεις. Πιέζουμε το Υπουργείο, θα πιέσουμε και τις διευθύνσεις ώστε να μην υπάρξει αργοπορία και να βγουν στην πρώτη φάση προσλήψεων. Εκτίμηση για το αν αυτό θα καταστεί δυνατό θα έχουμε στα τέλη της άλλης εβδομάδας
Τροπολογία Ειδικής Αγωγής: Όπως έχουμε ξαναγράψει το υπουργείο δέχεται ισχυρές πιέσεις για απόσυρση. Σε κάθε περίπτωση αν αποφασιστεί να κατατεθεί προς ψήφιση θα έχει αρκετές αλλαγές.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral