Ενημέρωση από την αιρετή του ΠΥΣΕΕΠ Κ.Μακεδονίας, κα Ερ.Διαμαντοπούλου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/01/2017 - 18:38 | Author: Newsroom

Λάβαμε και δημοσιεύουμε, ενημέρωση από την αιρετή του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας, κα Ερ.Διαμαντοπούλου
ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας- Ενημέρωση
Εχθές Δευτέρα 23/1/2017 συγκροτήθηκε και ξεκίνησε εργασίες το ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
1.Εξέταση αιτήσεων για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ
2.Εξέταση αιτήσεων αναπληρωτών ΕΕΠ για αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών για μισθολογική εξέλιξη.
3.Εξέταση αιτήσεων αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για αναγνώριση προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη.
Το Συμβούλιο εισηγήθηκε: – 12άδειες άσκησης ιδιωτικού έργουαπό τις 15 που τέθηκαν (οι άδειες που δεν δόθηκαν οφείλονται σε ελλιπή στοιχεία που κατατέθηκαν)
Αναγνωρίστηκαν όλα τα ΜΤΧ/ΚΑ και Διδακτορικά των συναδέλφων που κατέθεσαν και είχε αναγνωριστεί η συνάφειά τους από το ΙΕΠ στο γνωστικό αντικείμενο και την ειδική αγωγή.
Αναγνωρίστηκαν 23 προϋπηρεσίες για μισθολογική εξέλιξη διαφόρων ειδικοτήτων. Αναμένεται να αναγνωριστούν και άλλες στη συνέχεια.
Σημείωση: Θα κληθούν από την περιφέρεια οι συνάδελφοι που χρειάζεται να προσκομίσουν επιπλέον κάποια στοιχεία-δικαιολογητικά διευκρινιστικά για την δυνατότητα διευθέτησης των αιτημάτων τους. Να τονιστεί ακόμη ότιη προϋπηρεσία που αποκτήθηκε από 1-1-2016 δεν προσμετράται για την μισθολογική εξέλιξη για τους υπαλλήλους του Δημοσίου, άρα και για τους αναπληρωτές.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που δεν έχουν καταθέσει ακόμη τα χαρτιά τους για αναγνώριση προϋπηρεσίας και συνάφειας των τίτλων σπουδών τους για μισθολογική εξέλιξη να το κάνουν, καταθέτοντας χαρτιά είτε στις διευθύνσεις τους ή στην περιφέρεια απευθείας. Η αναγνώριση μετρά από την ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών.
Για την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου παρακαλούνται οι συνάδελφοι να προσέχουν στην προσκόμιση των δικαιολογητικών. Χρειάζεται: α) βεβαίωση εργοδότη (να φαίνεται το είδος/αντικείμενο της εργασίας, οι ώρες εργασίας / εβδομάδα, το ωράριο απασχόλησης, το χρονικό διάστημα απασχόλησης), β) βεβαίωση διευθυντή ή προϊσταμένου ότι δεν παρακωλύεται το έργο στο σχολείο ή ΚΕΔΔΥ, γ)δήλωση του Ν105ότι η απασχόληση θα πραγματοποιείται εκτός ωραρίου και δεν αφορά μαθητές του σχολείου.
Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις είμαι στη διάθεσή σας.
Ερ. Διαμαντοπούλου
Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας
Mail: eriphily@gmail.com
Loading...
  • europalso

    ideascentral