Εφαρμογή για smartphones και tablets “Digital Professor”

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/11/2015 - 21:29 | Author: Newsroom

Αγαπητοί συνάδελφοι,

όπως γνωρίζετε, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ξοδεύουμε αρκετό χρόνο προσπαθώντας να ενημερωθούμε σχετικά με εγκυκλίους για την ύλη, την αξιολόγηση των μαθητών, τις αναθέσεις, τις πανελλήνιες και τόσα άλλα θέματα.

Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με την ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά smartphones και tablets, στην οποία θα βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο εκπαιδευτικός, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Πρόκειται για μια εύχρηστη, δωρεάν εφαρμογή με την ονομασία “Digital Professor”, που μπορείτε να έχετε στην android συσκευή σας, λειτουργώντας χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο, και να ανατρέχετε σε αυτή ανά πάσα στιγμή προκειμένου να αντλήσετε την εκάστοτε χρήσιμη πληροφορία.

Μπορείτε να την εγκαταστήσετε μέσα από το Google Play Store, πατώντας στην αναζήτηση –στο μεγεθυντικό φακό- και γράφοντας το όνομα της εφαρμογής – Digital Professor. Κάθε φορά που υπάρχουν νέες πληροφορίες για τους εκπαιδευτικούς, η εφαρμογή θα ενημερώνεται όπως κάθε άλλη εφαρμογή για smartphones.

Θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να προσφέρει η εφαρμογή αυτή μια ελάχιστη έστω βοήθεια στο δύσκολο έργο σας. Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή συμβουλή μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: vasvars@gmail.com

Ευχαριστώ

Βασίλης Βαρσάμης

Loading...
  • europalso

    ideascentral