ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Ενημέρωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/05/2017 - 11:00 | Author: Newsroom

Παιδικοί Σταθμοί EΣΠΑ – Αγία Παρασκευή: Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης –, φέτος η διαδικασία υλοποίησης της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για το έτος 2017-2018, για την δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε , θα αρχίσει νωρίς το Μάιο.

Στόχος της ΕΕΤΑΑ είναι να ολοκληρωθεί η , με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε οι γονείς να έχουν το χρονικό περιθώριο να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους σταθμούς που επιθυμούν. Ενόψει λοιπόν της σχετικής πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου, οι γονείς που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει να :

 

•Την Πράξη Προσδιορισμού Φόρου για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1 έως 31/12/2016, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016.

 

•Το προσωπικό ΑΦΜ και τον προσωπικό ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.

Όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα περιγράφονται αναλυτικά στην αναμενόμενη πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ.

Οι Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παρέχουν και φέτος στους γονείς της πόλης ενημέρωση αλλά και υποστήριξη, εφόσον χρειάζονται, προκειμένου να υποβάλουν την τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΣΠΑ

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Τα κριτήρια και η διαδικασία επιλογής

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Απαντήσεις για βρεφονηπιακούς σταθμούς, αιτήσεις, προθεσμίες

Loading...
  • europalso

    ideascentral