ΕΕΤΑΑ: Αποτελέσματα Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2016 στο eetaa.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/08/2016 - 21:52 | Author: Newsroom

Τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ με τους δικαιούχους είναι διαθέσιμα από Τετάρτη 17/8 το απόγευμα στους ενδιαφερόμενους σε ειδική εφαρμογή στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr.

Οσοι λάβουν vouher, θα απευθύνονται για την εγγραφή τους στις δομές παιδικής φροντίδας που θα επιλέξουν.

Το voucher δεν συνδέεται με συγκεκριμένη θέση στη δομή φιλοξενίας παιδιών, αλλά ο γονέας έχει το δικαίωμα να αλλάξει δομή, χωρίς να χάσει το voucher.

:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Να δουν την κατάσταση της αίτησής τους θα μπορούν οι αιτούντες, τα προσωρινά αποτελέσματα, σε ειδική εφαρμογή στο και paidkoi.eetaa.gr που αναρταται από Τετάρτη 17/8 το απόγευμα στην ιστοσελίδα της , με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου.

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών και επί των Πινάκων απορριφθεισών μπορούν να υποβάλλονται από 18/8/2016 – 22/8/2016 εγγράφως ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης τους.

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Διευκρινίσεις για τις αιτήσεις

Μετά τη λήξη της διαδικασίας ενστάσεων θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες κατάταξης στις 24/8/2016 από την και οι δικαιούχοι θα παραλάβουν την “Εντολή τοποθέτησης” (Vouchers) την οποία πρέπει να προσκομίσουν στην δομή για την τελική εγγραφή των παιδιών τους.

Loading...
  • europalso

    ideascentral