ΕΕΤΑΑ: Αποτελέσματα Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2016

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/08/2016 - 17:13 | Author: Newsroom

Τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ με τους δικαιούχους είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους σε ειδική εφαρμογή στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr.

Οσοι λάβουν vouher, θα απευθύνονται για την εγγραφή τους στις δομές παιδικής φροντίδας που θα επιλέξουν.

Το voucher δεν συνδέεται με συγκεκριμένη θέση στη δομή φιλοξενίας παιδιών, αλλά ο γονέας έχει το δικαίωμα να αλλάξει δομή, χωρίς να χάσει το voucher.

:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ανακοινώνονται στο και paidikoi.eetaa.gr οι προσωρινοί πίνακες των δικαιούχων 81.000 θέσεων δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ 2016-2017.

Ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να έχει πρόσβαση εισάγοντας στην εφαρμογή τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής που υπέβαλε.

Ενστάσεις θα μπορούν να καταθέσουν οι γονείς μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου (τρεις εργάσιμες ημέρες, καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο) είτε μέσω fax στα κατά τόπους γραφεία της , είτε μέσω e-mail με σκαναρισμένα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Οπως διευκρινίζεται από την «Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνο αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 22/8/2016 και ώρα 14.00»

Οι πίνακες ΕΕΤΑΑ με τα τελικά αποτελέσματα των ωφελούμενων, ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα, θα δημοσιευτούν στις 24 Αυγούστου στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral