Δωρεάν ενημέρωση για ασφαλιστικά θέματα στους εκπαιδευτικούς

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/02/2016 - 12:50 | Author: Newsroom

Δωρεάν ενημέρωση, για ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, διοικητικά – πειθαρχικά θέματα, παρέχει στους εκπαιδευτικούς, ο νομικός σύμβουλος της ΟΛΜΕ, δικηγόρος κ. Μιχαήλ Φιλιππίδης, όπως ανακοινώνει το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Λ.Μ.Ε.

ν. Λάρισας.

Επίσης αναφέρει ότι: «Ο κ. Φιλιππίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΟΛΜΕ κάθε Τρίτη και Πέμπτη τις ώρες 13.00 – 16.00 στο τηλέφωνο 210-3318632. Η επικοινωνία μαζί του για μεν τα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά θέματα μπορεί να γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο: sintaxeisolme@gmail.com όπου θα υποβάλλονται τα ερωτήματα και θα δίνεται η απάντηση με τον ίδιο τρόπο ή άλλον αν κριθεί αναγκαίο.

Ερωτήματα σχετικά με διοικητικά, πειθαρχικά ή άλλα ζητήματα θα υποβάλλονται μέσω των ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ, γραπτώς και η απάντηση θα δίνεται πάλι με την ίδια διαδικασία. Επισυνάπτεται η φόρμα στην οποία συμπληρώνονται τα στοιχεία που ζητούνται και τίθεται το ερώτημα. Ακόμη σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας είναι ανοικτά καθημερινά από τις 19:00 έως και τις 20:30. Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. συνεδριάζει κάθε Τρίτη 20:30».

eleftheria.gr/

Loading...
  • europalso

    ideascentral