Διανομή βιβλίων Γυμνασίου: Πώς θα παραλάβετε τα βιβλία της σχολικής μονάδας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/05/2017 - 10:00 | Author: Newsroom

Ξεκίνησε η διανομή βιβλίων για το -18. Πως θα παραλάβετε τα της σχολικής μονάδας – Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσει η Διανομή των βιβλίων βαθμίδας Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2017-2018, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

Θα παρακαλούσαμε μετά την παραλαβή να πραγματοποιείται Επιβεβαίωση Παραλαβής από τις Σχολικές Μονάδες και τα Κέντρα Διανομής, καθώς επίσης και Καταμέτρηση Αντιτύπων.

Οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιούνται: · Από τις Σχολικές Μονάδες στον ιστότοπο http://publications.cti.gr -> Δημόσια Σχολεία -> (στοιχεία πρόσβασης ΠΣΔ) -> menu «Παραλαβές» -> καρτέλες «Επιβεβαίωση Παραλαβής» και «Καταμέτρηση Αντιτύπων» ·

 

Από τα Κέντρα Διανομής στον ιστότοπο http://publications.cti.gr -> Κέντρα Διανομής -> (στοιχεία πρόσβασης Κέντρου Διανομής) -> menu «Παραλαβή» -> καρτέλες «Επιβεβαίωση Παραλαβής» και «Καταμέτρηση Αντιτύπων»

Θα παρακαλούσαμε να ενημερωθούν σχετικά οι Σχολικές Μονάδες και Κέντρα Διανομής της αρμοδιότητάς σας. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος

Loading...
  • europalso

    ideascentral