Διαγωνισμός για την εισαγωγή 98 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/09/2016 - 15:26 | Author: Newsroom

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την εισαγωγή ενενήντα οκτώ (98) σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.

Ο εισαγωγικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο στάδια, το προκριματικό και το τελικό.

Το προκριματικό στάδιο των εξετάσεων θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, και το τελικό στάδιο θα διενεργηθεί στην Αθήνα κατά τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό από την 16η Σεπτεμβρίου έως και την 30η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, στη γραμματεία της Σχολής ή στη γραμματεία οποιουδήποτε δικαστηρίου της χώρας.

Το πρόγραμμα, η διαδικασία, τα εξεταστικά κέντρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο ορισμός των επιτηρητών, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια, η οποία αναφέρεται στους υποψηφίους, στους όρους και στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, καθορίζονται με απόφαση της επιτροπής διαγωνισμού.

Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στην Κ.Υ.Υ.Δ.Δ.&Α.Δ., στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, στα Καταστήματα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στα δικαστικά καταστήματα όλων των Εφετείων και Πρωτοδικείων της χώρας με επιμέλεια των κατά τόπους Προέδρων Εφετών, καθώς και στα Καταστήματα όλων των Δικηγορικών Συλλόγων.

Πηγή: News.gr

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral