Αποσπάσεις εκπαιδευτικών για ανάπτυξη ανοιχτού λογισμικού

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/04/2018 - 19:30 | Author: Newsroom

Σύμφωνα με την υπ. Αριθμ. 50690/E2 27-3-2018 του Υπουργού Παιδείας ζητείται από εκπαιδευτικούς να υποβάλουν αίτηση σε υπηρεσίες και φορείς του αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2018-2019.

Στο πλαίσιο αυτό ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα που έχουν ιδρύσει την ΕΕΛΛΑΚ, ενδιαφερόμαστε να αξιοποιήσουμε την πρόσκληση ώστε να αποσπαστούν εκπαιδευτικοί που έχουν την ικανότητα να αναπτύσσουν ανοιχτό λογισμικό και ανοιχτό εκπαιδευτικό περιεχόμενο για χρήση, αξιοποίηση στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να αποσπαστούν σε Ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση για να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ανοιχτού λογισμικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου που θα είναι επαναχρησιμοποιήσιμο στην εκπαιδευτική κοινότητα καλούνται να συμπληρώσουν εμπρόθεσμα την αίτηση για να ζητήσουν την απόσπασή τους στα Πανεπιστήμια/ΤΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα που έχουν ιδρύσει την ΕΕΛΛΑΚ. Στην αίτηση να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη εμπειρίας τους στο ανοιχτό λογισμικό/ανοιχτό περιεχόμενο.

Παρακαλείστε εάν κάνετε αίτηση να το γνωστοποιήσετε στην ΕΕΛΛΑΚ στέλνοντας mail στο admin@eellak.gr με θέμα “Αίτηση Απόσπασης για το Ανοιχτό” ώστε να ενημερωθεί ο επιστημονικός υπεύθυνος της ΕΕΛΛΑΚ στο αντίστοιχο ίδρυμα.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral