Απόσυρση της Τροπολογίας για τη τριετή διάρκεια των Πιστοποιητικών Πληροφορικής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/12/2014 - 10:31 | Author: Newsroom

Την απέσυρε την Τροπολογία σύμφωνα με την οποία τα πιστοποιητικά Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ θα ίσχυαν μόνον για 3 χρόνια, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, για τον οποίο προφανώς είναι στόχος και όραμα ζωής η ψήφιση της ρύθμισης αυτής από το Κοινοβούλιο, είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να την προωθήσει, αλλά είχε αναγκαστεί να την αποσύρει λόγω των σφοδρών αντιδράσεων αυτών που μάλλον δεν διακατέχονται από τον ίδιο στόχο ζωής και που θα αναγκάζονταν να πληρώνουν ξανά και ξανά για την ανανέωση αυτών των πιστοποιητικών. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά και κάποτε, κάποια μεσάνυχτα ίσως, θα την “περάσει” από το Κοινοβούλιο αυτή την τόσο σπουδαία-για ποιούς άραγε;-ρύθμιση ο κος Υπουργός.

Βασίλης Βούγιας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ:

“όπου από τις κείμενες διατάξεις απαιτείται ως πρόσθετο προσόν διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού, πιστοποιητικό Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ , που εκδίδεται από πιστοποιημένο φορέα από τον ΕΟΠΠΕΠ . ή έχουν εκδοθεί από τον ΟΕΕΚ , κατά το χρόνο διορισμού, γίνονται δεκτά με την προϋπόθεση να μην έχει παρέλθει τριετία από την ημερομηνία έκδοσής τους και μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αίτησης για συμμετοχή σε διαδικασία διορισμού/ πρόσληψης”.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral