Απεργία: 24ωρη την Τετάρτη σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό και τραμ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/07/2016 - 14:29 | Author: Newsroom

Λόγω των εργαζομένων την Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 οι συρμοί του μετρό και του ηλεκτρικού, καθώς και το τραμ δεν θα λειτουργήσουν καθ’ όλη της διάρκεια της ημέρας.

Ημέρα ταλαιπωρίας αναμένεται να είναι η Τετάρτη για τους επιβάτες των ΜΜΜ που θα έχουν στη διάθεση τους μόνο λεωφορεία και τρόλει.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών & Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης στη ΣΤΑΣΥ αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) και καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στις 8 το πρωί έξω από το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους, «οι αστικές συγκοινωνίες θα είναι η επόμενη δραστηριότητα, που μεθοδεύεται να παραδοθεί στα αδηφάγα ιδιωτικά,κερδοσκοπικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες αυτών των επιλογών για τον ελληνικό λαό».

«Τα καταστροφικά σχέδια δεν θα περάσουν. Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες θα αντισταθούμε», καταλήγει η ανακοίνωση. Επίσης, την Τετάρτη έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα τρένα και τον προαστιακό.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral