ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΓΚΑμεΑ: Σχετικά με τη διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών στο Ψήφισμα του Συντονιστικού των φορέων Ε.Ε. για μόνιμες προσλήψεις στη δημόσια Ε.Ε.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/12/2016 - 20:07 | Author: Newsroom

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

12/12/2016

ΠΡΟΣ: Φορείς-μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ
Κοιν: ΕΣΑμεΑ

Θέμα: «Σχετικά με τη διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών στο Ψήφισμα του Συντονιστικού των Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης για μόνιμες προσλήψεις στη Δημόσια Ειδική Εκπαίδευση»
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως όλοι γνωρίζετε, τα κενά και οι ελλείψεις στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στη Δημόσια Ειδική Εκπαίδευση είναι τεράστια και γίνονται διαρκώς προσπάθειες για την επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Μια τέτοια προσπάθεια έχει ξεκινήσει το Συντονιστικό των φορέων της Ειδικής Εκπαίδευσης και η Ομοσπονδία μας ζητά από όλους τους φορείς-μέλη της και τα μέλη αυτών να τη στηρίξουν, υπογράφοντας το «Ψήφισμα για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στη δημόσια ειδική εκπαίδευση».
Η ψηφοφορία γίνεται με δύο τρόπους:
1. Φυσικό (δείτε εδώ: http://poseepea.blogspot.gr/2016/12/02-12-2016_2.html)
και
2. Ηλεκτρονικό (δείτε εδώ:

Παρακαλείσθε να υπογράφετε μόνο με έναν από τους δύο τρόπους, ώστε ο τελικός συγκεντρωτικός αριθμός υπογραφών να είναι έγκυρος.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral