"Άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου του ευτελισμού της προϋπηρεσίας και των απολύσεων αναπληρωτών"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/01/2019 - 08:09 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ “ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ”

 

Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε.-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-1-2019 και ώρα 12:00

Συναδέλφισσες-φοι,
το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, κατά την τελευταία συνεδρίαση αποφάσισε και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλους, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ΜΑΖΙΚΟΥΣ χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις. Λέμε όχι στους προεκλογικούς αιφνιδιασμούς και το υπό διαμόρφωση “προσοντολόγιο” που οδηγεί σε ανασφάλεια τους εκπαιδευτικούς που επί χρόνια παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Δημόσιο σχολείο.
Με βασικό σύνθημα "Όχι στο προσοντολόγιο – Άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου του ευτελισμού της προϋπηρεσίας και των απολύσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών" οι εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο των αποφάσεων της ΟΛΜΕ, ζητάμε την εδώ και τώρα απόσυρση του εν λόγω σχεδίου νόμου – τροπολογίας, καθώς επίσης μαζικούς διορισμούς ΤΩΡΑ και μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες στο Δημόσιο σχολείο.

Τέρμα πια με την κοροϊδία!
Οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί μόνο δεν είναι. Κάθε χρόνο αναπληρώνουν τον εαυτό τους! Να μπει τέλος στην “ομηρία” της αδιοριστίας!

Δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία για το ζήτημα των διορισμών!
Για μια ακόμα φορά, άνοιξαν το ζήτημα των περιβόητων κριτηρίων διορισμού με σαφή στόχευση τον «εμφύλιο» στο χώρο των αναπληρωτών, ανάλογα με το ποια κριτήρια πληροί η κάθε υποομάδα. Στην ουσία, με τις αλλαγές των τελευταίων χρόνων, τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά και αυτές που επίκεινται, τα κριτήρια των υποτιθέμενων διορισμών θα αποτελέσουν κριτήρια απόλυσης για χιλιάδες αναπληρωτές με τις περικοπές προσωπικού, όπως επιτάσσουν οι «βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης δυναμικού», στις οποίες έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση.

Ο στόχος που μας ενώνει όλους είναι ΕΝΑΣ!
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα και αξιοπρέπεια!
Εδώ και τώρα μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών! Καμία απόλυση συμβασιούχου!
Εδώ και τώρα 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών
για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των σχολείων!

Παλεύουμε για τον διορισμό όλων των συναδέλφων που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση. Τα κενά που δίνει το Υπουργείο, παρ' όλες τις περικοπές, υπολογίζονται σε 25.000. Τόσοι είναι και οι συνάδελφοι που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια.

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral