Αιτήσεις αναπληρωτών 2018: Επισημάνσεις ΠΔΕ Ηπείρου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/04/2018 - 22:28 | Author: Newsroom

Π.Δ.Ε. ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2018-19

Από τις 16 έως τις 27 Απριλίου οι αιτήσεις για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ&ΕΒΠ) σχολικού έτους 2018-2019.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι υποψήφιοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους πίνακες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου για το σχολικό έτος 2017-2018 δεν είναι απαραίτητο να προσκομίσουν δικαιολογητικά τα οποία έχουν ήδη υποβάλει.

Υποβάλλουν υποχρεωτικά μόνο τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • –Δήλωση προτιμήσεων
  • Για τις περιπτώσεις που έχουν μεταβληθεί προσωπικά στοιχεία ( π.χ Α.Δ.Τ., δ/νση κατοικίας κτλ) αυτά θα δηλώνονται υποχρεωτικά με υπεύθυνη δήλωση.
  • Τα απαραίτητα στοιχεία στην αίτηση για την αναζήτηση των πιστοποιητικών για τις ιδιότητες της αναπηρίας, του γονέα ανάπηρου /ων τέκνου/ων, της πολυτεκνίας και της τριτεκνίας.
  • Οποιοδήποτε άλλο νεοαποκτηθέν δικαιολογητικό (πχ βεβαιώσεις προϋπηρεσίας –ένσημα ΙΚΑ, βεβαίωση ανανέωση εγγραφής στην ΕΝΕ,Π.Σ.Ε.Υ, Π.Σ.Φ κτλ)

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται είτε αυτοπροσώπως ( ώρες 9.00πμ-14.00μμ), είτε με άλλο επίσημα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και αναπληρωτών από τον κλάδο ΔΕ01-Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για α) τις δομές της Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Δ.Υ., Ε.Δ.Ε.Α.Υ.), β) για την εξειδικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Γενικής Εκπαίδευσης και γ) για την άσκηση καθηκόντων σε σχολικές μονάδες Γενικής και Επαγγελματικής εκπαίδευσης, για το διδακτικό έτος 2018-2019  δείτε εδω

Loading...
  • europalso

    ideascentral