Άγνωστοι έριξαν λάδια στην αυλή του 21ου Δημοτικού Σχολείου!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/04/2015 - 22:23 | Author: Newsroom

Περιφραγμένο με τις ειδικές ταινίες της αστυνομίας, είναι μέρος της αυλής… του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, στην περιοχή των Σεισοπλήκτων, καθώς άγωστοι έριξαν ποσότητες καμμένων λαδιών αυτοκινήτων, με σκοπό να παρεμποδίσουν το παιχνίδι των παιδιών!

Λογικό είναι λοιπόν στην αυλή του σχολείου -για λόγους ασφαλείας- να απογορεύεται να παίζουν παιδιά, καθώς είναι άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των μικρών μαθητών, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γλιστρήσουν και να…τραυματιστούν! Τις επόμενες ώρες αναμένεται το εξειδικευμένο συνεργείο του δήμου Ιωαννιτών, που θα καθαρίσει με τη χρήση χημικών την αυλή του σχολείου. Το όλο θέμα έφερε χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Παντελής Κολόκας, ο οποίος με μια οργισμένη τοποθέτηση, ζήτησε να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες της πρωτοφανούς αυτής ενέργειας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ανεπίτρεπτο ο δήμος να υποχρεώνεται να δαπανά χρήμα και χρόνο για να καθαρίζει τα λάδια που ρίχνουν -κατ' επανάληψω μάλιστα- άγνωστοι στις αυλές των Σχολείων,βάζοντας σε κίνδυνο μικρά παιδία!
Και έχει όλο το δίκιο με το μέρος του….Εμείς απλά να θυμίσουμε,πως και στο παρελθόν,είχαν ρίξει λάδια στην αυλή του σχολείου.
Πηγή
Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral