Αδιάλλακτη η ΑΔΕΔΥ κατά τη Γεροβασίλη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/06/2017 - 11:36 | Author: Newsroom

«Δυστυχώς,η αδιαλλαξία της στο θέμα της αξιολόγησης ρίχνει νερό στο μύλο των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων κύκλων,που ονειρεύονται ένα απαξιωμένο και συρρικνωμένο Δημόσιο»

 

Του


Αυτά ,μεταξύ άλλων,αναφέρει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αμέσως μετά τη συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ η κ.Γεροβασίλη.
Κάτι τέτοιο,φυσικά,δεν είπε κατά την τρίωρη συνάντηση γιατί γνώριζε την απάντηση που θα έπαιρνε.


Νερό στο μύλο των νεοφιλελεύθερων κύκλων κ.Γεροβασίλη ρίχνουν οι πολιτικές σας που είναι ακριβώς νεοφιλελεύθερες.Που τσακίζουν μισθούς και συντάξεις,καταργούν το ΕΚΑΣ,αυξάνουν τη φορολογία,διαλύουν τους νέους επιστήμονες,τους αγρότες,τους ελεύθερους επαγγελματίες,όλον τον κοινωνικό ιστό.


Νερό στο μύλο ρίχνουν τα μνημόνια που ψηφίσατε ως κυβέρνηση(3ο κ 4ο)-ακόμα και προχθές ψηφίσατε κι άλλα μέτρα-εφαρμόζοντας ακριβώς την ίδια πολιτική που εφάρμοζαν και οι προκατοχοί σας.Με μια διαφορά:Εσείς υποσχεθήκατε ότι θα τα σκίσετε.


Στο κύριο επιχείρημα της ΑΔΕΔΥ μα πώς προχωράτε στην αξιολόγηση του προσωπικού,χωρίς τουλάχιστον πρώτα να επιλέξετε με αντικειμενικά-αξιοκρατικά κριτήρια τους Προϊσταμένους,χωρίς να προηγηθεί η αξιολόγηση των δομών κλπ δεν δώσατε καμία απάντηση.Σε ποια χώρα του κόσμου,αλήθεια,προηγείται η αξιολόγηση από κομματικούς-δοτούς προϊσταμένους και έπεται η επιλογή των Προϊσταμένων;


Όπως καμία απάντηση δεν δώσατε και στα φλέγοντα ζητήματα των συμβασιούχων,των μόνιμων διορισμών στο δημόσιο,του ξεπαγώματος των μισθολογικών προαγωγών κλπ.Τρεις ώρες συνάντηση,χωρίς καμιά ουσία.


Τέλος,επειδή στην ανακοίνωσή σας καλείτε ανερυθρίαστα τους Δ.Υ σε απεργοσπασία-χαρακτηριστικά γράφετε: Θεωρούμε πως η συντριπτική πλειονότητα των Δ.Υ,περιφρουρώντας την ηθική !!! και επαγγελματική της υπόσταση θα συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία της αξιολόγησης-σας ενημερώνουμε ότι αυτό το προσπάθησαν κι άλλοι υπουργοί στο παρελθόν κι απέτυχαν οικτρά,παρότι έσυραν την ΑΔΕΔΥ στα δικαστήρια.


Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο ήδη σας δίνουν καθημερινά την απάντησή τους, συμμετέχοντας με συντριπτική πλειοψηφία στην απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral