25-1-17: Οι σημερινές ανακοινώσεις σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών ΕΒΠ από 2 ΠΔΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/01/2017 - 19:26 | Author: Newsroom

1. Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δήλωση προτίμησης Υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-01-2017
Δήλωση προτίμησης Υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α) ΝΕΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΒΠ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας &

Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών από τον κλάδο ΕΒΠ σε Σχολικές Μονάδες Γενικής Αγωγής για στήριξη μαθητών.
Καλούνται οι υποψήφιοι του οριστικού πίνακα των υποψηφίων του κλάδου ΕΒΠ, οι οποίοι δεν έχουν προσληφθεί και δεν έχουν αρνηθεί πρόσληψη και βρίσκονται στον οριστικό πίνακα με σειρά κατάταξης έως το Νο 275:
1. Να συμπληρώσουν με σειρά προτίμησής τους τις σχολικές μονάδες με ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΑΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, σύμφωνα με την (Αίτηση-Δήλωση Υποψηφίου-Ιούλιος 2016), στο συνημμένο πίνακα «ΕΒΠ_ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ. pdf» και να την υπογράψουν.
2. Να καταθέσουν τη δήλωση προτίμησης από σήμερα Τετάρτη 25/01/2017 έως και την Παρασκευή 27/01/2017 με έναν και μόνο από τους παρακάτω τρόπους:
α) ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 από 08.00 έως 15.00
ή εναλλακτικά
β) με fax στον αριθμό 2310474328
ή εναλλακτικά
γ) με email στο kmakedpde@sch.gr αφού «σκανάρουν» την δήλωσή τους ώστε να φαίνεται η υπογραφή τους,
Η περαιτέρω ενημέρωση των υποψηφίων για την διαδικασία της πρόσληψης (δηλαδή την αναγγελία πρόσληψης στις αρμόδιες Δ/νσεις Εκπ/σης και την υπογραφή σύμβασης στην ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας) θα γίνει μόνο μέσω ανακοίνωσης στην παρούσα ιστοσελίδα.
Β) ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Σε περίπτωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ αρμοδιότητας της Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας παρακαλείσθε να συμπληρώσετε και να καταθέσετε Υπεύθυνη Δήλωση άρνησης πρόσληψης (συνημμένο αρχείο «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ_άρνησης πρόσληψης.doc») από σήμερα Τετάρτη 25/01/2017 έως και την Παρασκευή 27/01/2017 και ώρα 12:00:
α) ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65
ή εναλλακτικά
β) με fax στον αριθμό 2310474328
Συνημμένα:
Download this file (ΕΒΠ_ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.xls)ΕΒΠ_ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ.xls
Download this file (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ_άρνησης πρόσληψης.doc)ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ_άρνησης πρόσληψης.doc

2. Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ
Α. ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΕΒΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΔΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΒΠ ΤΗΣ ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Β. NEO! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (1) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚOY ΚΕΝOY ΕΒΠ (ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 25/01/2017

Loading...
  • europalso

    ideascentral