24-10-16: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΣΕΕΠΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/10/2016 - 23:55 | Author: Newsroom

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) ΗΠΕΙΡΟΥ

__________________________________________________________

Αμάλθειας 12, 45500 Ιωάννινα

Ιωάννινα, 24/10/2016 Αρ.

Πρωτ: 18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Ηπείρου και οι αιρετοί του ΠΥΣΕΕΠ Ηπείρου βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στην ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ. Ηπείρου και επέδωσαν νότα διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διευθύντρια κα Α. Φωτεινού, αναφορικά με τη συνεχιζόμενη ηθική και εργασιακή εξαθλίωση των συναδέλφων μας του ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Η κα Φωτεινού αφού άκουσε με προσοχή τη διαμαρτυρία μας για τα προβλήματα που αναδείξαμε και αφορούν στους κλάδους μας και στη λειτουργία της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, έδειξε τη δέουσα κατανόηση και δεσμεύτηκε να προωθήσει προς το υπουργείο τις θέσεις και τις προτάσεις μας και να συμβάλει με τις δυνάμεις της στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων μας.

Ευελπιστούμε ότι, η συνεχόμενη παρουσία μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων και οι λελογισμένες και εύστοχες παραστάσεις μας, οι δίκαιες διεκδικήσεις μας και οι σταθερές και επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις μας θα συναντήσουν ώτα ακουόντων και θα μεταφραστούν σε άμεσες λύσεις για δουλειά και αξιοπρέπεια και για ένα ελπιδοφόρο αύριο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Loading...
  • europalso

    ideascentral