20-10-16: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/10/2016 - 20:04 | Author: Newsroom

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 7ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,τηλ.: 6987227384
e

mail: poseepea@yahoo.gr ,ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
Αθήνα, 20-10-2016
Αρ. Πρωτ.: 84
ΠΡΟΣ:
1) Περιφερειακούς Συλλόγους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.
2) Αιρετούς Υπηρεσιακών Συμβουλίων
3) Μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π.
Θέμα: «Ενημέρωση για το ιστολόγιο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.»
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης του ιστολογίου της Ομοσπονδίας μας, για τη δημοσίευση θεμάτων, ειδήσεων και ενημερώσεων από τουςΠεριφερειακούς Συλλόγους Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., τους αιρετούς και εκπροσώπους Ε.Β.Π. (των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων και του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου) και τα Μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.
Toιστολόγιο της Ομοσπονδίας (poseepea.blogspot.gr) εμπλουτίστηκε με νέες σελίδες που αφορούν στην «Επικοινωνία» και το «Καταστατικό». Επιπλέον, πέραν της Αρχικής Σελίδας όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δημοσιευμένες ανακοινώσεις, δημιουργήθηκαν τέσσερις νέες ετικέτες [«Ανακοινώσεις Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α», «Από Μέλη Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.», «Ενημερώσεις αιρετών», «Τα Νέα των Περιφερειακών Συλλόγων»] ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.
Ο στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συλλόγους-μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και σε όλους τους συναδέλφους (με όποια ιδιότητα υπηρετούν τα συμφέροντα των κλάδων που εκπροσωπούμε) να έχουν ένα βήμα ενημέρωσης των συναδέλφων του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, σχετικά με τις δραστηριότητες και τη συμβολή τους στους κοινούς αγώνες. Παράλληλα ευελπιστούμε ότι με την αξιοποίηση αυτής της λειτουργίας θα ανοίξει ένα βήμα επικοινωνίας μεταξύ συλλόγων, αιρετών και μελών σε όλη την επικράτεια.
Προκειμένου να λειτουργήσει μεθοδικά ο στόχος αυτός, κάθε ενδιαφερόμενος (Περιφερειακός Σύλλογος, Αιρετός, Μέλος Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.), ανεξάρτητα αν διαθέτει δικό του ιστολόγιο ή ιστοσελίδα, μπορεί να αποστέλλει ενυπόγραφες τις ανακοινώσεις του στο mail της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. (poseepea@yahoo.gr) σε συνημμένο αρχείο word με την ένδειξη “Παρακαλώ να δημοσιευθεί στο ιστολόγιο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.”.
Εξυπακούεται ότι οι Ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου θα αναρτώνται με την πλήρη ευθύνη αυτών που τα υπογράφουν ωστόσο εφιστάται η προσοχή στην τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το Καταστατικό της Ομοσπονδίας και στη δεοντολογία που ισχύει γενικότερα για οποιαδήποτε δημοσίευση.
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι η Ομοσπονδία διαθέτει πλέον σελίδα στο Facebook (Ποσεεπεα), στην οποία κοινοποιούνται όλες οι ανακοινώσεις του ιστολογίου.
Συναδελφικά,
alt
Loading...
  • europalso

    ideascentral