10-10-14 Ο ΥΦΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος στην Αλεξανδρούπολη για τo πρόγραμμα Kid’sAthletics

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/10/2014 - 16:36 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΥΦΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος στην Αλεξανδρούπολη για τo πρόγραμμα Kid’sAthletics

Κοντά σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε την Παρασκευή ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος για να παρακολουθήσει από κοντά το πρόγραμμα Kids'

Athletics.

Τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων συνόδευσε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Στυλιανός Δασκαλάκης.

Το πρόγραμμα Kid’sAthletics διοργανώνεται εδώ και χρόνια από το ΣΕΓΑΣ και εντάχθηκε φέτος στα Δημοτικά Σχολεία, μέσω των δράσεων του «Κοινωνικού Σχολείου» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, ώρες 9:00 – 14:00 στο Δημοτικό Στάδιο "Φώτης Κοσμάς".

Η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται μεταξύ των 8 πόλεων σε όλη την Ελλάδα που πραγματοποιείται το πρόγραμμα Kids' Athletics για την φετινή σχολική χρονιά και στόχος της εκδήλωσης είναι η επαφή των μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων του Έβρου με τον Κλασικό Αθλητισμό μέσα από το παιχνίδι.

Ο κ. Δερμεντζόπουλος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις αθλητικές δραστηριότητες, να συνομιλήσει με τα παιδιά και τους καθηγητές φυσικής αγωγής.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

rsz kids 2

rsz kids 3

rsz kids 4

rsz kids 5

rsz kids 6

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral