01-08-14 Σύσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/08/2014 - 17:40 | Author: Newsroom

Δελτίο Τύπου

Σύσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου στην Κομοτηνή με τον Περιφερειακό Διευθυντή, τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολικούς Συμβούλους

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή και στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σάββας Μελισσόπουλος, οι Διευθυντές και Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και η πλειοψηφία των σχολικών συμβούλων, προέδρευσε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014.

Το βασικό αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε ο προγραμματισμός όλων των απαραίτητων ενεργειών για την ομαλή έναρξη του σχολικού έτους 2014-2015. Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ζήτησε τη συνεργασία των στελεχών της εκπαίδευσης, ώστε να καταγραφούν οι απαιτήσεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό έως το τέλος Αυγούστου προκειμένου, μέσω του διορισμού αναπληρωτών, να καλυφθούν έγκαιρα τα κενά σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Κομοτηνή, ο κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκε τον επιχώριο Επίσκοπο, Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής και ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική Εκκλησία και στις δυνατότητες στήριξης του πολυδιάστατου έργου της.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

140801 dt derm 1140801 dt derm 2

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral