Διεθνής καινοτομία από Eλληνες Πλαστικούς Χειρουργούς

ΥΓΕΙΑ 🕔19/11/2015 - 10:11 | Author: Newsroom

Μία διεθνής καινοτομία στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, με εμπνευστές και διοργανωτές τον Πλαστικό Χειρουργό, κ.Γιώργο Σκούρα, και τον Χειρουργό ΩΡΛ, κ. Αθανάσιο Σκούρα, θα λάβει χώρα στις 12 Δεκεμβρίου, στην Κλινική Ρέα.

Οι δύο χειρουργοί διοργανώνουν μία Ημερίδα Πλαστικής Χειρουργικής κατά τη διάρκεια της οποίας θα μεταμορφώσουν το πρόσωπο μίας ασθενούς, πραγματοποιώντας Facelift, Ρινοπλαστική και Βλεφαροπλαστική, ενώ όλη η διαδικασία των χειρουργείων θα μεταδίδεται ζωντανά στους γιατρούς που θα παρακολουθούν από την αίθουσα συνεδρίων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εφαρμογή εξειδικευμένων χειρουργικών τεχνικών και να συζητούν με τους χειρουργούς, λύνοντας τις απορίες τους κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων.

Ο κ. Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ, Πρόεδρος Ελλ. Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής

Η Ημερίδα ονομάζεται “Live Face Makeover”, λόγω του τριπλού χειρουργείου και της ολικής μεταμόρφωσης της ασθενούς, διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά και αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή, μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και της προηγούμενης Ημερίδας.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη ημερίδα “Live Face Makeover 1” που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2014, παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων σχετικά με αισθητικές βελτιώσεις στο πρόσωπο, και πραγματοποιήθηκε ζωντανά Ρινοπλαστική και Facelift σε μία νέα γυναίκα με πρόβλημα πρόωρης γήρανσης αλλά και με έντονες δυσμορφίες στη μύτη της.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, και η ασθενής αντιμετωπίζει πλέον τη ζωή με άλλη αυτοπεποίθηση. Το διπλό χειρουργείο Ρινοπλαστικής και Facelift στον ίδιο ασθενή, δεν είχε ξαναπαρουσιαστεί διεθνώς σε συνέδριο και αποτέλεσε μία μεγάλη καινοτομία για την επιστημονική κοινότητα στην Ελλάδα.

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γιώργος Σκούρας

Φέτος στο “Live Face Makeover 2”, εξελίσσοντας ακόμα περισσότερο αυτήν την καινοτομία, θα προστεθεί μία ακόμα επέμβαση, αυτή της Βλεφαροπλαστικής. Πιο αναλυτικά, το Facelift και η Βλεφαροπλαστική θα γίνουν από τον Πλαστικό Χειρουργό, κ.Γιώργο Σκούρα, και η Ρινοπλαστική από τον κ. Αθανάσιο Σκούρα, Χειρουργό ΩΡΛ και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής.

Μετά τις επεμβάσεις, θα ακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, ΩΡΛ, Γενικών Χειρουργών, Δερματολόγων, Αναισθησιολόγων και Ψυχολόγων, καλύπτοντας την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων του προσώπου, τη χειρουργική της παχυσαρκίας καθώς και τη χειρουργική του καρκίνου του μαστού.

Loading...
  • europalso

    ideascentral