3 λόγοι για να περπατάτε 20 λεπτά την ημέρα!

ΥΓΕΙΑ 🕔15/10/2013 - 11:39 | Author: Newsroom
Θα σας κάνει καλό!
Μπορεί με 20 λεπτά περπάτημα να μη χάνετε πολλές θερμίδες, ούτε να μπορείτε να ρυθμίσετε τον μεταβολισμό σας, ωστόσο μπορείτε να κερδίσετε άλλα πράγματα.

Θα είστε πιο υγιής και θα ζήσετε περισσότερο: Έρευνες έχουν δείξει πως ακόμα και λίγη άσκηση την ημέρα λειτουργεί ως άμυνα σε χρόνιες παθήσεις όπως διαβήτης και καρκίνος. Τρέχετε, περπατάτε μέχρι τη δουλειά, χρησιμοποιείτε σκάλες αντί για ασανσέρ ή ασχολείστε με την κηπουρική, οποιοδήποτε είδος άσκησης είναι θετικό.

Γίνεστε πιο δυνατή: Έστω και με τη ολιγόωρη άσκηση, κάνετε τους μυς σας πιο δυνατούς. Όχι σε σημείο γράμμωσης, αλλά σε σημείο να είστε ικανή να σηκώσετε μόνη σας τις σακούλες από το supermarket ή να αντέξετε στην ορθοστασία σε μία συναυλία ή έστω στην εφορία.

Είστε πιο κεφάτη: Αν πάτε στη δουλειά με τα πόδια και αποφύγετε την κίνηση και την εύρεση parking τότε σίγουρα θα φτάσετε πιο χαρούμενη στο γραφείο. Η άσκηση θα σας δώσει ενέργεια, και κατά τη διάρκεια που θα ασκηθείτε μπορείτε να προγραμματίσετε το χρόνο και τη μέρα και για να αποφύγετε το άγχος.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral