Ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου…ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό video [video]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/06/2014 - 18:28 | Author: Newsroom

Ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος και το αποδεικνύει ένα αδέσποτο που περίμενε υπομονετικά έξω από το νοσοκομείο μέχρι να γίνει καλά το άστεγο αφεντικό του…

Το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Πάσο Φούντο της Βραζιλίας και καταγράφηκε από φιλοζωική οργάνωση.

Ο πρωταγωνιστής της συγκινητικής ιστορίας είναι ένας σκύλος που περίμενε έξω από το νοσοκομείο οχτώ ημέρες, μέχρι να βγει το αφεντικό του ο Λάουρι Ντα Κόστα που είναι άστεγος και μένει στους δρόμους του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.

Ο Ντα Κόστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες καθώς κάποιος τον είχε χτυπήσει στο πρόσωπο. Τελικά οι γιατροί ανακάλυψαν ότι πάσχει από μελάνωμα και υποβλήθηκε αμέσως σε θεραπεία προκειμένου να απαλλαγεί από αυτή την επικίνδυνη μορφή καρκίνου.

Όσο διαρκούσε η θεραπεία του Ντα Κόστα, ο αγαπημένος του φίλος περίμενε υπομονετικά έξω από το νοσοκομείο ενώ φαγητό και νερό του παρείχε το προσωπικό. Μετά από οχτώ ημέρες οι γιατροί επέτρεψαν στον Λάουρι να δεχτεί τις επισκέψεις και το προσωπικό του νοσοκομείου τον πήγε στην αυλή όπου τον περίμενε ο σκύλος του.

Η συνάντηση των δύο αγαπημένων φίλων καταγράφηκε σε κάμερα και δημοσιεύτηκε στο YouTube όπου έχει ένα εκατομμύριο επισκέψεις.

Δείτε το παρακάτω video:

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral