Η συγκινητική ιστορία ενός ετοιμοθάνατου ζευγαριού που δεν κατάφερε να αποχαιρετηθεί

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔30/05/2017 - 11:39 | Author: Newsroom

Μια άκρως συγκινητική ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου, με πρωταγωνιστές ένα ετοιμοθάνατο, νεαρό ζευγάρι, τους Dalton Prager και τη σύζυγό του, Katie, το οποίο δεν κατάφερε να συναντηθεί για μια τελευταία φορά πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο 25χρονος Dalton.

To ζευγάρι είχε γίνει γνωστό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας της τραγικής τους ιστορίας, καθώς ο Dalton έπασχε από κυστική ίνωση, ενώ η Katie γεννήθηκε με μια ανίατη νόσο και νοσηλεύεται σε κλινική φροντίδας για ετοιμοθάνατους ασθενείς μετά από μια αποτυχημένη μεταμόσχευση πνεύμονα. Αψηφώντας τις δυσκολίες, το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στην ηλικία των 18 ετών, δύο χρόνια μετά αποφάσισε να παντρευτεί.

Παρά την κρίσιμη κατάσταση της Katie, η υγεία του Dalton επιδεινώθηκε και μετά από μια μακροχρόνια μάχη με τη νόσο της κυστικής ίνωσης, πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου  σε ένα νοσοκομείο του St Louis, στο Missouri. Η νεαρή σύζυγος του δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πλευρό του και του είπε το τελευταίο αντίο μέσω FaceTime, αν και όπως αποκάλυψε η μητέρα της, δεν είναι βέβαιη αν ο Dalton ήταν σε θέση να την καταλάβει.

Η Katie μετά τον θάνατο του συζύγου της έγραψε στο : «Ο άγγελος μου, ο καλύτερος μου φίλος, ο έρωτας της ζωής μου πήγε να συναντήσει τον Θεό σήμερα. Ο Dalton πολέμησε σκληρά με την κυστική ίνωση. Ήταν ένας θαρραλέος μαχητής και η λέξη “παραιτούμαι” δεν βρισκόταν στο λεξιλόγιο του. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τις προσευχές και τα ευγενικά σας λόγια αυτά τα τελευταία χρόνια. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral