ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !! 13χρονες ανάγκασαν συμμαθήτριά τους να πιει νερό από λακκούβα γιατί είναι όμορφη [video]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔25/06/2014 - 12:46 | Author: Newsroom

Τον απόλυτο εξευτελισμό έζησε η 13χρονη Βλάντα Κόλοντ από τη Ρωσία, όταν συμμαθήτριές της την έδειραν και την ανάγκασαν να πιει βρώμικο νερό από λακκούβα στο δρόμο γιατί ζήλευαν που είναι όμορφη…

Μάλιστα η συμμορία των τεσσάρων κοριτσιών δεν δίστασαν να καταγράψουν σε βίντεο τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν το άτυχο κορίτσι έξω από το σχολείο τους. Η σκληρότητα με την οποία φέρονται στο 13χρονο κορίτσι είναι γροθιά στο στομάχι.

Τα τέσσερα κορίτσια φαίνονται στο βίντεο να χτυπούν με απίστευτη αγριότητα την συμμαθήτριά τους και να την αναγκάζουν να μείνει ξαπλωμένη στον δρόμο και να πιει βρώμικο νερό. Το βίντεο έτυχε να το δουν στο διαδίκτυο καθηγητές των κοριτσιών, οι οποίοι τις επέπληξαν άγρια και τις ανάγκασαν να ζητήσουν συγγνώμη στην Βλάντα.

Όπως είπαν τα τέσσερα κορίτσια, δεν μετάνιωσαν καθόλου για την ενέργειά τους, αφού έπρεπε να πάρει ένα μάθημα για τα προσβλητικά λόγια που όπως ισχυρίζονται είχε πει για τους γονείς τους. Παρ’ όλ’ αυτά, η Βλάντα υποστήριξε ότι ουδέποτε έβρισε τους γονείς των συμμαθητριών της, αλλά αντίθετα της επιτέθηκαν γιατί η μία από αυτές ζήλεψε που ο φίλος της άρχισε να φλερτάρει και μαζί της.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral