Δύο μαθήτριες έχουν την ανάγκη μας…Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων στο 1ο Λυκείο Πατρών και στο σχολείο Ρίου!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔09/10/2014 - 12:06 | Author: Newsroom

Δύο είναι τελικά οι μαθήτριες στο νομό Αχαία, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας, που επιβάλλει την μεταφορά τους το συντομότερο στο εξωτερικό…

Η δεύτερη μαθήτρια σε σχολικό συγκρότημα του νομού, έχει στο πλευρό της τους εκπαιδευτικούς, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, η οικογένεια της δεν επιθυμεί δημοσιοποίηση στοιχείων, όπως το σχολείο που φοιτά, σε μία προσπάθεια να προστατεύσει την ψυχολογία του κοριτσιού και των συμμαθητών της, που έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα με αντίπαλο τον χρόνο, για την συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για την θεραπέια της.

Εντωμεταξύ με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολικού συγκροτήματος Ρίου, καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν οικονομικά με όση δυνατότητα διαθέτουν για να σωθεί η 16χρονη μαθήτρια, τονίζοντας;

"Με θλίψη ενημερωθήκαμε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η 16χρονη Ευαγγελία, πρώην μαθήτρια του σχολείου μας και αδελφή μαθήτριας που φοιτά τώρα στο σχολείο.

Η Ευαγγελία διαγνώστηκε με εκτεταμένο όγκο στελέχους, ο οποίος δεν εγχειρίζεται στην Ελλάδα.

Πρόκειται να μεταβεί μέσα στον Οκτώβριο για επείγουσα επέμβαση. Η επέμβαση θα γίνει στο νευροχειρουργικό ινστιτούτο στο Ανόβερο Γερμανίας, από εξειδικευμένο Καθηγητή Νευροχειρουργικής, μετά από διαγνωστική του απάντηση η οποία ήταν άμεση λόγω του επείγοντος του περιστατικού.

Επειδή το ασφαλιστικό ταμείο θα καλύψει μέρος από τα έξοδα και η επέμβαση έχει μεγάλο κόστος το οποίο η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων ανέλαβαν την πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχύσουμε την οικογένεια να αντιμετωπίσει αυτή τη φοβερή δυσκολία.

Σας παρακαλούμε λοιπόν, να σταθούμε όλοι αρωγοί στην Ευαγγελία και την οικογένειά της δίνοντας το ποσό που ο καθένας μπορεί.

Όσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων:

α) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ – 6944624410

β)ΚΑΡΒΕΛΗ ΒΟΥΛΑ – 6978002874.

Θα δοθεί απόδειξη για το ποσό που θα καταβάλλετε.

Αρχική Ενημέρωση 09.18

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό, για να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση στο Αννόβερο της Γερμανίας, 17χρονη μαθήτρια της Πάτρας, ξεκίνησε η διεύθυνση του 1ου Ενιαίου Λυκείου Πατρών.

Στη μαθήτρια διεγνώσθη όγκος στον εγκέφαλο και δίνει τη δική της μάχη για να τα καταφέρει.

Ήδη έχει σταλεί έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση του παιδιού στο ιατρικό κέντρο της Γερμανίας, ενώ ενημερώθηκε χθες από την Πάτρα και η υφυπουργός παιδείας.

Πηγή

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral