Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση μαδάει τη μαργαρίτα για το κλείσιμο της αξιολόγησης -Το στοίχημα για την ελληνική οικονομία χάθηκε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔25/03/2017 - 10:53 | Author: Newsroom

"Η ελληνική κυβέρνηση μαδάει τη μαργαρίτα για το αν θα κλείσει ή δε θα κλείσει την αξιολόγηση", ανέφερε στο ΣΚΑΪ, ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ακόμα και να κλείσει τώρα η αξιολόγηση το στοίχημα για την Ελληνική οικονομία έχει χαθεί. Για αυτό – προσθέτει – η ΝΔ ζητά πολιτική αλλαγή.

Ο κ Χατζηδάκης επανέλαβε πως η ΝΔ δε θα ψηφίσει τα μέτρα καθώς όπως τόνισε φέρουν το όνομα των κυρίων Τσίπρα – Καμένου. Δεν θέλουμε είπε να γίνουμε συνένοχοι σε μέτρα που δεν ήταν μονόδρομος όπως η περικοπή συντάξεων και αφορολόγητου.

Χαρακτήρισε μάλιστα τα νέα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν ως το τίμημα της αναξιοπιστίας της συγκυβέρνησης.

Ο κ Χατζηδάκης τόνισε πως η ΝΔ, όταν γίνει κυβέρνηση, γνωρίζει ότι θα πιάσει με γυμνά χέρια αναμμένα κάρβουνα και σημείωσε πως δεν διαθέτει γομολάστιχα για να διαγράψουν τα μέτρα, θα κάνουν όμως την καλύτερη διαχείριση όπως έκαναν οι κυβερνήσεις Ιρλανδίας, Πορτογαλίας και Κύπρου, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες.

Σημείωσε δε πως αν πάει καλύτερα η οικονομία θα μπορεί να υπάρξει μια ελάφρυνση για τους πολίτες, σημειώνοντας, λέμε λίγα για να μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Loading...
  • europalso

    ideascentral