Βαρβιτσιώτης: Ο Μουζάλας «ομολόγησε» την απροθυμία της κυβέρνησης να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔23/01/2017 - 18:25 | Author: Newsroom

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας.

Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει πως ο υπουργός επί της ουσίας ομολόγησε την απροθυμία της κυβέρνησης να διαφυλάξει τα σύνορα και ότι προσπαθεί να βρει υπεύθυνους για τις δικές του αποτυχίες.

«O ”λαλίλαστος” κ. Μουζάλας, στην απέλπιδα προσπάθειά του να βρει υπευθύνους για τις δικές του πολιτικές αποτυχίες, εκτίθεται για ακόμη μία φορά.

Αφού έχει ήδη δεχθεί τις επικρίσεις και τις καταγγελίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ο.Η.Ε., των Μ.Κ.Ο. που ασχολούνται με τη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά και όλων των νησιωτών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, κατάφερε να καταδικαστεί και στη συνείδηση των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σήμερα, επιβεβαίωσε την ολέθρια πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ομολογώντας την απροθυμία της να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. Κινούμενη, προφανώς, στη λογική του κ. Τσίπρα ότι “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα”!..

Γιατί ο ίδιος πιστεύει ότι το να προστατεύεις τα σύνορά σου, σημαίνει “να βουλιάζεις βάρκες”.

Ας μάθει, επιτέλους, τους τρόπους και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το σύνολο των χωρών της Ευρώπης, όταν προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορά τους και ας συμβουλευτεί τους επιτελείς και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Αυτούς που καθημερινά επιτελούν ένα πολυδιάστατο εθνικό έργο, διασώζοντας με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο.

Αυτούς που ο κ. Μουζάλας σήμερα δε δίστασε να προσβάλει, αφού τους κατηγόρησε ότι στο παρελθόν υπήρξαν, ουσιαστικά, ”κατ’ εντολήν δολοφόνοι”».

Loading...
  • europalso

    ideascentral