Στους δρόμους της Ρώμης και σε διαδηλώσεις κατά της ΕΕ ο Βαρουφάκης και η σύζυγός του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔25/03/2017 - 18:17 | Author: Newsroom

Σε κεντρικούς δρόμους της Ρώμης για να διαδηλώσει βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης την στιγμή που οι 27 ηγέτες των κρατών-μελών της Ε.Ε. υπέγραφαν τη Διακήρυξη της Ρώμης σε μια επετειακή Σύνοδο για τα 60 χρόνια από τη γέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μαζί με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, και άλλους υποστηρικτές του πανευρωπαϊκού κινήματος Diem25 διαδήλωσαν κρατώντας ένα κόκκινο πανό με αίτημα για ένα new deal για την Ευρώπη. Ανάμεσα στα πανό που είχαν οι υποστηρικτές του ήταν ένα που έγραφε «δώστε τα αστέρια (της ΕΕ) πίσω στον λαό», καλώντας τους πολίτες να μην απελπίζονται καθώς υπάρχει εναλλακτική για μία νέα Ευρώπη.

Ο κύριος Βαρουφάκης έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους διεθνών ΜΜΕ, οι οποίοι τον συνάντησαν κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στη Ρώμη από όπου θα ανακοινώσει την πανευρωπαϊκή ατζέντα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του κινήματός του, για το οποίο έχει αναφέρει ότι θα είναι υποψήφιο στις επόμενες ευρωεκλογές.

Ρώμη: Βαρουφάκης - Στράτου διαδήλωσαν για την Ευρώπη (Photos) - Media

Loading...
  • europalso

    ideascentral