Συντάξεις: Τα νέα ποσά και τα αναδρομικά ανά συνταξιούχο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/05/2018 - 10:18 | Author: Newsroom

Άλλα ποσά μπαίνουν στον λογαριασμό των με τις συντάξεις Μαΐου. Οι παράνομες κρατήσεις παύουν να ισχύουν και τα ποσά των συντάξεων είναι μεγαλύτερα από 10 ως και 51 ευρώ. Οι δικαιούχοι, θα δούνε τα ποσά αυτά στους λογαριασμούς τους με την καταβολή των επικουρικών συντάξεων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 3 Μαΐου.

Πρόκειται για αυξήσεις που προκύπτουν λόγω της ορθής παρακράτησης της εισφοράς αλληλεγγύης του Ν. 3886/2011 υπέρ του ΑΚΑΓΕ, στα καταβαλλόμενα ποσά των επικουρικών συντάξεων του ΕΤΕΑΕΠ, η οποία θα ξεκινήσει από το μήνα Μάιο.

Σε ό,τι αφορά στα , αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστραφούν στους συνταξιούχους μέσα στο καλοκαίρι, τους μήνες Ιούλιο ή Αύγουστο και θα περιλαμβάνουν τα παρανόμως παρακρατηθέντα ποσά 22 μηνών.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα νέα ποσά στις συντάξεις, αλλά και τα αναδρομικά ανά συνταξιούχο. Δεν θα χρειαστεί κάποια αίτηση για να λάβουν οι συνταξιούχοι τα χρήματα που δικαιούνται. Η επιστροφή θα γίνει αυτόματα, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το πως. Αν θα είναι σε δόσεις ή εφάπαξ, και πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία της επιστροφής.

Loading...
  • europalso

    ideascentral