Παρουσίαση των Πρακτικών του Ε’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔10/03/2018 - 19:35 | Author: Newsroom

Πρόσκληση απευθύνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην επίσημη παρουσίαση του Τόμου του Ε΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ο διεθνής περίγυρος και ο φιλελληνισμός κατά την Ελληνική Επανάσταση», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, ώρα 18:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος (οδός Ιασίου 1, Αθήνα).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και εν συνεχεία θα γίνουν εισηγήσεις από τον μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκο, μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, τον κ. Απόστολο Νικολαΐδη, κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον κ. ‘Αγγελο Συρίγο, καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.

Τέλος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Αντωνίου – Τριανταφυλλίδης, γραμματέας της Ειδ.Σ.Ε Πολιτιστικής Ταυτότητος.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral