Παππάς: «Κυρίαρχες στη ΝΔ οι αρχές της ακροδεξιάς»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔15/03/2017 - 23:20 | Author: Newsroom

alt

«Οι αρχές της ακροδεξιάς είναι οι αρχές που διαφεντεύουν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη», επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «επέλεξε να βάλει την ακροδεξιά στη διοίκηση του κόμματος, να την κάνει αιχμή του δόρατος της πολιτικής του» και έθεσε ευθέως το ερώτημα: «Να μας πουν ποιες από τις αρχές του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη εγκατέλειψε ο κ. Γεωργιάδης για να γίνει αντιπρόεδρος της Ν.Δ;»

«Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε την ακροδεξιά, την οποία ο κ. Σαμαράς είχε στη βιτρίνα, να τη βάλει τώρα στη διοίκηση και την ακροδεξιά να την κάνει αιχμή του δόρατος της πολιτικής του», είπε ο κ. Παππάς, στη διάρκεια ομιλίας του σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Παππάς είπε ότι «είναι ασύλληπτο για ορισμένους από αυτούς το ότι η Αριστερά βρίσκεται στη διακυβέρνηση του τόπου».

Ο κ. Παππάς έκανε ειδική αναφορά στην υπόθεση της εταιρίας Novartis, λέγοντας ότι οι διαστάσεις της είναι μεγαλύτερες από αυτή της SIEMENS και δήλωσε πως η σημερινή κυβέρνηση πορεύεται με το σύνθημα «όλα θα βγαίνουν στο φως, τίποτε δεν θα μένει κάτω από το χαλί», όπως φάνηκε και από την Εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια προς ΜΜΕ και κόμματα.

Ο κ. Παππάς άφησε αιχμές και εναντίον της Φώφης Γεννηματά και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, λέγοντας: «Δεν γίνεται να ανήκεις στην ομάδα των Σοσιαλιστών, στην οποία προσκαλείται ο Αλέξης Τσίπρας κάθε φορά που υπάρχει Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. κι εκεί απολαμβάνει πολύ μεγάλης εκτίμησης και αναγνωρίζονται οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και την ίδια στιγμή στην Ελλάδα-και αναφέρομαι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη-να εκτοξεύεις τέτοιους μύδρους ενάντια σε αυτή την κυβέρνηση. Άρα, υπάρχουν αντιφάσεις που κάποιοι βρίσκονται σε μια υποχρέωση να επιλύσουν».

Πηγή κειμένου:

ΑΠΕ ΜΠΕ

Loading...
  • europalso

    ideascentral